17 januari 2010
12:00

Pajala IF

Referat: IBK Luleå - Pajala IF

Vi börjar klart bäst och går i från till en 0-2 ledning med bud på fler kassar. Målen görs av Malin och Stina. I slutet av perioden släpper vi in ett lite onödigt mål i bp. Lule spelar inge vidare med en tjej mer, men en halv chans resulterar lite turligt. Vi skapar desto mer i perioden. Framförallt Evvan och Carro snurrar friskt men bränner en handfull fina lägen. Tyvärr tvingas Evvan utgå med svåra ryggsmärtor efter en period.

Som om inte det vore nog får vi en mardrömsstart på andra. Lule gör två tidiga mål och vänder matchen till deras fördel. Vi vänder dock tillbaka efter två fina mål av Carro. Därefter tar orken slut. Målen trillar in bakom Lina med jämna mellanrum och när slutsignalen ljuder står det 10-4 på resultattavlan.

Mycket surt med skadan på Evvis. Det kändes som att vi ägde matchen fram till halva andra. Tror vi vunnit om vi haft laget intakt hela matchen. I och med att vi åkte iväg med tunn trupp, som dessutom dessarmerades ytterligare, är det förståeligt att orken tog slut. Samtliga förtjänar beröm för sin kämpainsats. Extra beröm till Lina i kassen. Bästa back var Mäki. Carro var vassast framåt.